Marti 02 Iunie 2020, Actualizat acum 153 zile 12:00 am

 

25 de șoferi lăsați fără permise de polițiști în cadrul unor filtre în trafic

În perioada 02 -04 noiembrie 2018, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești, au organizat o acțiune pe raza județului, pe linia prevenirii şi combaterii nerespectării regimului legal de viteză de către conducătorii auto, în cadrul căreia au fost constatate 14 infracțiuni, fiind aplicate 280 sancțiuni contravenționale, în valoare de 109.485 lei, din care 113 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 15 pentru depășire neregulamentară, 45 pentru lipsa centurii de siguranță și 107 alte cauze.

like facebook, suceava, news, stiriPolițiștii au reținut 25 de permise de conducere și au retras 16 certificate de înmatriculare.

La 03.11.2018, ora 13.10, în timp ce acționa pe DJ 178C din comuna Frătăuții Noi, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălăneşti a efectuat semnal regulamentar de oprire unei autoutilitare înmatriculate în străinătate, însă conducătorul auto a schimbat brusc direcția de mers pe un drum comunal, fiind blocat de polițiști după aproximativ 500 de metri. Conducătorul auto, identificat ca fiind un localnic de 41 ani, a fost verificat în bazele de date, ocazie cu care s-a constatat faptul că, acesta nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, întrucât emana halena alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde, în prezența personalul medical, a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*