Marti 10 Decembrie 2019, Actualizat acum 343 zile 12:00 am

 

Amendă usturătoare și interdicție în România pentru un șofer după ce polițiștii de frontieră i-au controlat mașina. Ce ascundea în bord

Luni, 05 noiembrie a.c., în jurul orei 14.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul ucrainean Vladyslav L., în vârstă de 44 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Bulgaria.

In baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autovehiculului, persoanei și bagajelor.

like facebook, suceava, news, stiriAstfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spaţiu special amenajat în bordul autoturismului, cantitatea de 550 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 825 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Totodată, autoturismul în valoare de 4.600 lei a fost indisponibilizat în vederea confiscării de către autoritatea vamală, deoarece avea un spaţiu special amenajat pentru transportul țigărilor.

Drept urmare, faţă de cetăţeanul ucrainean s-a luat măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de 5 ani.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*