Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Sucevean cercetat penal după ce a tăiat un măr pe care îl plantase în dreptul locuinței sale

Un sucevean s-a ales cu dosar penal după ce a tăiat un măr pe care îl plantase în dreptul locuinței sale. Administratorul unei societăți, care efectuează tăieri de arbori de lângă DN 2 H, a reclamat la poliție, la data de 1 noiembrie, că i-a fost furat un copac de pe raza localității Bădeuți.

Firma respectivă, în baza unui contract de furnizarea cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – prin D.R.D.P. Iași, a cumpărat un volum de masă lemnoasă, respectiv arbori care sunt amplasați în apropierea DN 2 H.
like facebook, suceava, news, stiri
În cursul zilei, între angajații societății și Constantin C., de 62 ani, din orașul Milișăuți, s-a iscat un conflict spontan, cel din urmă nefiind de acord cu tăierea unui măr, ce se afla amplasat în dreptul locuinței sale, pe domeniul public, motivând că el a plantat copacul, care este proprietatea sa.

În cursul zilei, după plecarea angajaților societății, bărbatul a tăiat mărul respectiv și l-a luat de la fața locului. El nu a vrut să dea lemnul rezultat după tăiere.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirea infracțiunii de „furt calificat””, susțin reprezentanții IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*