Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

FOTO Ceremonie de absolvire la Școala de Subofițeri Jandarmi din Fălticeni

La Școala de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” din Fălticeni s-a desfășurat Ceremonia de absolvire și acordării gradului de sergent major elevilor din seria ianuarie-noiembrie 2018.

Cu acest prilej, prefectul Județului Suceava a dat citire mesajului transmis de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan:
Momentele speciale se trăiesc la intensitate maximă și se împărtășesc cu familia, cu apropiații și cu toți cei dragi sufletului.  Așa sper să vă găsească ziua de astăzi, când pășiți într-o nouă etapă a vieții. Vă îndemn să faceți pasul apăsat, ferm și cu demnitate pentru că aceasta este atitudinea care trebuie să vă caracterizeze ca oameni, în general, și ca profesioniști, în special. Un militar adevărat este impecabil atât în familie, cât și în societate sau la locul de muncă. În viața oricărei comunități, prezența voastră este esențială și trebuie să reprezentați un model social, demn de urmat.  Misiunea pe care o aveți de îndeplinit nu este una ușoară, dar ați știut acest lucru încă din momentul în care v-ați ales această carieră. Am convingerea că vă veți ridica la nivelul așteptărilor, iar unii dintre voi chiar le veți depăși.  Acumulați cunoștințe, în continuare, de la colegii voștri cu experiență și păstrați-vă mereu elanul tinereții. Respectați-vă părinții, profesorii, mentorii și, oricât de sus veți ajunge în ierarhia instituțională, nu uitați niciodată de unde ați plecat. Cu ocazia acordării primului grad militar, vă felicit și vă doresc mult succes în activitate!”


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*