Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Foc de armă tras de polițiști după o urmărire în trafic. Un bărbat a fost încătușat

Un bărbat de 36 de ani, din comuna Moldovița, a fost încătușat, în noaptea de miercuri spre joi, de polițiști după ce a condus beat  și a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor.

Potrivit reprezentanților IPJ Suceava, un echipaj de poliție a identificat, miercuri, deplasându-se pe DJ 176, dinspre satul Argel spre comuna Vatra Moldoviței, un autovehicul marca Volkswagen care nu avea montată plăcuța cu numărul de înmatriculare în partea din față. Astfel că polițiștii i-au făcut semnal regulamentar de oprire șoferului.

like facebook, suceava, news, stiriAcesta nu a oprit însă, motiv pentru care polițiștii au pornit în urmărirea sa. La un moment dat, însă, șoferul a oprit. Polițiștii au văzut pe scaunul din dreapta față un bărbat de 37 de ani, Constantin L., și l-au testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 1,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Omul le-a spus oamenilor legii că nu el a condus mașina. Polițiștii au mai văzut un bărbat în mașină, de 36 de ani, care atunci când oamenii legii au încercat să îl identifice a devenit agresiv. Ba chiar a dat să fugă, iar polițiștii au tras un foc de armă în plan vertical. Ovidiu M., din  comuna Moldovița a fost încătușat. El condusese autoturismul. Șoferul avea o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și conducere fără permis.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*