Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Un absolvent al Școlii de Jandarmi Fălticeni, pe locul I la Miss & Mister Universe Italia

Un absolvent al Școlii de Jandarmi Fălticeni s-a clasat pe locul I la Miss & Mister Universe Italia. Este vorba despre plt. Alexandru Sucutărdean, care a obţinut un onorabil loc I în Italia la concursul de Mister & Miss Universe 2018.

like facebook, suceava, news, stiriBistrițeanul Alexandru Sucutărdean se laudă și cu alte rezultate deosebite: Campionatul Național de Seniori – Culturism, Târgu Mureș, România – locul  I la categoria 179 cm – man physique, Campionatul Balcanic – Culturism, Bar, Muntenegru – locul II la categoria 179 cm – man physique,  locul I la concursul international de culturism Pro Nutrition Grand Prix 2018, ed. a X a – categoria Men Phisique, Locul I la Mister Physique la concursul Mister & Miss Universe 2018 care a avut loc în localitatea Taranto, Italia în 13 octombrie a.c.).

Alexandru a absolvit cursurile Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni în anul 2012 şi a fost încadrat la Detaşamentul 1 Mobil Bistriţa, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, acum cinci ani.

“Pentru a ajunge la performanţă ai nevoie de multă ambiţie, perseverenţă, de un program alimentar adecvat şi mai ales multă muncă în sala de antrenament”  a declarat plutonierul.

Alexandru merge la sală zilnic, iar înaintea unui concurs important chiar de două ori pe zi.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*