Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Firma care domină piața regională a mobilierului la comandă. Vinde cu succes în Botoșani, Suceava, Iași și Neamț

stas mobila, stiri, botosani, joldestiO firmă domină piața regională a mobilierului la comandă, producțiile sale fiind vândute cu succes pe piețele din județele Botoșani, Suceava, Iași și Neamț.

Societatea comercială Stas Mobila  s-a dezvoltat de la un an la altul, atingând, în 2018, o cifră de afaceri de peste un milion de euro.

Fabrica, patronată de Călin Ailoaie, a investit, în ultimii ani atât în echipamente tehnologice, cât și în pregătirea profesională a angajaților, reușind să producă acum cele mai rafinate livinguri, bucătării sau dormitoare.

like facebook, stiri, botosaniMaterialul din care este realizată mobila este din PAL melaminat, MDF sau lemn masif, în funcție de opțiunea clientului, dar și de bugetul acestuia.

stas mobila, stiri, botosani, joldesti„Suntem o fabrică regională de mobilă, cu o tradiție și experiență de care suntem mândri, orientați către dezvoltarea segmentului de producție de mobilier premium personalizat, preocupați de livrarea de produse remarcabile și pe mai departe. Abordăm cu creativitate și curaj noile tendințe în designul de mobilier, suntem dedicați detaliilor și punem pasiune în fiecare produs ce iese pe poarta fabricii, respectăm cerințele de calitate cele mai moderne, pentru a avea clienți mulțumiți 100%, deoarece oamenii sunt pe primul loc în acțiunile noastre”, susține Călin Ailoaie.

Într-un an, Stas Mobila preia și onorează, în medie, circa 1.500 de comenzi, clienții având posibilitatea de a-și personaliza mobilierul după propriul gust.

stas mobila, stiri, botosani, joldestiFirma a realizat mobilarea de la un capăt la celălalt a mai multe vile de lux, pentru care clienții au plătit și 80.000 de lei.

Potrivit datelor centralizate de Ministerul Finanțelor Pulice, în 2017, Stas Mobila SRL a avut o cifră de afaceri de 4,1 milioane de lei și un profit de 152.000 de lei, însă aceste cifre sunt depășite de la un an la altul.

Comenzile se primesc la stasmobila@gmail.com.

Relații direct la sediul societății: Joldești, com. Vorona, jud. Botosani sau tel. 0231 589 730 sau ‭0728 904 328‬.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*