Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Funcția de șef al Brigăzii de Operațiuni Speciale Suceava, scoasă la concurs

Funcţia de șef brigadă al Brigăzii Operațiuni Speciale Suceava din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române este scoasă la concurs, cu recrutare din sursă internă.

like facebook, suceava, news, stiriCandidații trebuie să îndeplinească mai multe condiții, printre care să fie ofițeri de poliţie, cu următoarea pregătire de bază: – studii universitare de lungă durată cu diplomă de licență sau echivalentă sau studii superioare de licență, ciclul I de studii universitare (sistem „Bologna”) într-unul din următoarele domenii fundamentale: matematică și științe ale naturii, științe inginerești sau științe sociale; să aibă pregătirea de specialitate.

Concursul va avea loc la sediul Direcției Operațiuni Speciale, sector 2, București, la data de 31.10.2018.

Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puțin 7.00.

În situația în care mai mulți candidați au aceeași notă este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*