Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Accident cu două mașini și un tractor, la Rădăuți din cauza unui bărbat fără permis

Un accident rutier cu trei autovehicule a avut loc joi seară, pe DN 17A, la Rădăuți, din cauza unui bărbat fără permis de conducere.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea tractorul ce tracta două remorci, din care ultima nesemnalizată corespunzător, pe DN 17A, în afara localității Rădăuți, un bărbat de 60 de ani din orașul Milișăuți, a fost acroșat de autoturismul condus de un bărbat de 57 de ani din comuna Bălcăuți.
like facebook, suceava, news, stiri
Din impact, autoturismul condus de bărbatul de 57 de ani a ricoșat pe contrasens, lovind autoturismul condus de un tânăr de 25 de ani din comuna Dornești.
Din accident nu au rezultat victime, ci doar avarierea vehiculelor.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 60 de ani deține permis de conducere însă necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv”, ce va fi soluționat procedural”, se arată într-o informare a IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*