Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Suceveanul Ștefan Gireadă, mai aproape de a câștiga 100.000 de euro. A ajuns în semifinala Ninja Warrior

Suceveanul Ștefan Gireadă a ajuns în semifinala Ninja Warrior. Duminică seară, ultimii 45 de concurenți au intrat în arena Ninja Warrior România pentru a-și adjudeca un loc în semifinala show-ului.

like facebook, suceava, news, stiriPentru unii, cursa s-a terminat în apă, însă zece dintre ei au pus mâna pe biletul care le asigură un loc în etapa următoare.

Andrei Ciobanu, Constantin Țaca, Călin Ilie Tătar, Andrei Nacșu, Antonio Fernando Timofte, Tudor Asaftei, Ștefan Gireadă, Justin Mușină, Alexandru Munteanu și Robert Zimbran și-au câștigat dreptul de a merge mai departe și de a lupta pentru cel mai râvnit titlu, dar și pentru premiul de 100.000 de euro.

Formatul de show Ninja Worrior este unul în care sute de concurenți traversează un traseu cu multe obstacole pentru a ajunge la ”cucerirea Muntelui Midoriyama”, care era provocarea cea mai mare. Doar cel ce ajunge în vârf si reușește să apese un buton amplasat la baza Muntelui Midoriyama, trece mai departe. Competiția este una dinamică, plină de adenaliză, ce necesită concurenți bine antrenați. Formatul a fost difuzat pentru prima dată în Japonia, unde a avut mare succes, iar de atunci s-a extins pe tot mapamondul și a devenit o competiție de talie mare. Acesta a fost propus spre difuzare în 21 de țări: Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, Australia, Austria, Rusia și Franța.

Un tânăr din Suceava, concurent la Ninja Warrior de la Pro TV. „A contat mult stăpânirea de sine”

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*