Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Un tânăr din Suceava, concurent la Ninja Warrior de la Pro TV. „A contat mult stăpânirea de sine”

Un tânăr din județul Suceava concurează la Ninja Warrior de la Pro Tv. Este vorba despre Ștefan Gireadă, un tânăr de 25 de ani, pasionat de sport, din Vama. El a fost selectat după un casting minuțios, fiind printre 250 de persoane.

„A fost o experiență extraordinară, prieteni noi și am avut parte de noi activități ce au stat la baza depășirii limitelor mele ..Probele au fost grele (frumos de grele), dar eu făcând tot felul de sporturi am avut puțin din toate nu era de ajuns doar forța, a contat mult stăpânirea de sine”, ne-a dezvăluit Ștefan.
like facebook, suceava, news, stiri
Premiera emisiunii va debuta la Pro TV, pe data de 9 septembrie.

Formatul de show Ninja Worrior este unul în care sute de concurenți traversează un traseu cu multe obstacole pentru a ajunge la ”cucerirea Muntelui Midoriyama”, care era provocarea cea mai mare. Doar cel ce ajunge în vârf si reușește să apese un buton amplasat la baza Muntelui Midoriyama, trece mai departe. Competiția este una dinamică, plină de adenaliză, ce necesită concurenți bine antrenați. Formatul a fost difuzat pentru prima dată în Japonia, unde a avut mare succes, iar de atunci s-a extins pe tot mapamondul și a devenit o competiție de talie mare. Acesta a fost propus spre difuzare în 21 de țări: Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, Australia, Austria, Rusia și Franța.

VIDEO! Imaginile care îți dau fiori! Un sucevean face senzație pe internet cu un clip în care se scufundă într-un iaz, printre sloiuri de gheață

VIDEO de senzație! Un tânăr din Suceava sfidează natura. Cum s-a filmat în mijlocul unui râu


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Suceveanul Ștefan Gireadă, mai aproape de a câștiga 100.000 de euro. A ajuns în semifinala Ninja Warrior | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*