Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Consultații oftalmologice gratuite pentru 560 de persoane din Preutești

Sute de persoane beneficiază de consultații oftalmologice gratuite organizate în  comuna Preutești. La prima sesiune de consultații oftalmologice din 23 august 2018 au participat 35 de adulți iar pe data de 13 septembrie 2018 când s-a organizat sesiunea de consultații oftalmologice gratuite pentru copiii au participat 30 de micuți ce au beneficiat de consultații oftalmologice specializate menite să identifice și/sau prevină din timp posibilele probleme optice.

like facebook, suceava, news, stiriAnaliza desfășurată la nivelul comunității a evidențiat existența unui număr semnificativ de persoane cu afecțiuni stomatologice și oftalmologice. În acest sens se justifică o intervenție medico-socială integrată ce vizează: înființarea unui cabinet stomatologic și contractare de servicii oftalmologice.

Pe parcursul proiectului vor fi acordate consultații oftalmologice gratuite unui număr de 560 persoane, adulți și copii, sub forma unor consultații specializate. Pentru 100 de persoane cu afecțiuni grave se vor oferi ochelari necesari pentru corecția vederii. Acțiunea face parte din seria de servicii integrate destinate persoanelor marginalizate din comuna Preutești.

Consultațiile gratuite au loc în cadrul unui proiect de 16,989,905.36 lei din care 16,902,064.15 lei
valoare nerambursabilă UE.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*