Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Sucevean decorat de președintele României, la împlinirea a 102 ani. Cum a fost sărbătorit de ziua sa

Prefectul Județului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, comandantul Centrului Militar Suceava, Mugurel Andronic, și primarul orașului Dolhasca, Decebal Dumitru Isachi l-au vizitat marți 25 septembrie, la el acasă, chiar de ziua nașterii sale, pe veteranul de război sublocotenent în rezervă, Florea Costachi, în vârstă de 102 ani.

like facebook, suceava, news, stiriOaspeții au fost primiți de sărbătoritul aflat în curtea casei sale, alături de nepoata din partea surorii sale, Georgeta Munteanu, și fiica acesteia, Cristina Baciu, și i-au oferit tort, bomboane de ciocolată și șampanie, precum și o diplomă aniversară din partea Centrului Militar Suceava.

În jurul mesei, la o felie de tort, bătrânul s-a întreținut cu oaspeții săi și le-a mulțumit pentru prezență și daruri, vizibil emoționat.

Florea Costachi a fost decorat de președintele României, Klaus Iohannis, cu ordinul Ordinul Virtutea Aeronautică, cu prilejul împlinirii vârstei de 102 ani. Evenimentul oficial al decernării acestei decorații a avut loc la data de 20 septembrie 2018,la Primăria orașului Dolhasca, în prezența oficialităților locale și județene și a unor cadre militare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*