Miercuri 21 Octombrie 2020, Actualizat acum 294 zile 12:00 am

 

18 medalii de aur, argint și bronz obținute de sportivii de la Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club, la Campionatul Balcanic de Taekwondo WT

În perioada 13-16 septembrie 2018, la Sala Polivalentă din municipiul București, Federația Română de Taekwondo WT, împreună cu Uniunea Balcanică de Taekwondo WT, au organizat cea 20-a ediție a Campionatului Balcanic de Taekwondo WT, ce a adunat la start peste 600 de sportivi și 50 de oficiali din țările membre ale Uniunii Balcanice de Taekwondo WT.

Din cadrul Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club au fost selecționați la lotul național 24 de sportivi pentru lotul A, respectiv lotul B, fiind un număr foarte mare pentru o competiție internațională de asemenea anvergură.

like facebook, suceava, news, stiriCei 24 de sportivi fac parte din cadrul secțiilor Dumbrăveni și Botoșani.
În acest an, clasamentul general pe națiuni a desemnat România ca fiind câștigătoarea Trofeului Campionatului Balcanic. Locul 1 fost obținut prin cumularea medaliilor obținute de sportivii români. Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a obținut pentru România nu mai puțin de 18 medalii, din care 3 de aur, 4 de argint și 11 de bronz, după cum urmează:
LOCUL I:
– Diana-Nicola MATEI, la categoria Seniori Feminin +73 Kg;
– Mihai TUDOSAN, la categoria Seniori Masculin -68 Kg;
– Alexandra Andreea AGACHE, la categoria Juniori -55 Kg.
LOCUL II:
– Vlad PETREANU, la categoria Cadeți Masculin -57 Kg;
– Florin Alexandru RACLEȘ, la categoria Cadeți Masculin -45 Kg;
– Dumitru Robert ANUȚA, la categoria Juniori Masculin -63 Kg;
– Antonia Giuliana VORNICEANU, la categoria Juniori Feminin -55 Kg.
LOCUL III:
– Florin RĂILEANU, la categoria Seniori Masculin -68 Kg;
– Alexandru Andrei AGACHE, la categoria Cadeți Masculin -45 Kg;
– Mario Alexandru COJOCARIU, la categoria Copii Masculin -43 Kg;
– Sidonia Nicoleta PAVEL, la categoria Copii Feminin -38 Kg;
– Andreea Gabriela IGNAT, la categoria Juniori Feminin -46 Kg;
– Paul Daniel ȘTIRBU, la categoria Copii Masculin -26 Kg;
– Patrik Ștefan BRUMARI, la categoria Copii Masculin -38 Kg;
– Gabriel Alin AGHIȚOAIE, la categoria Cadeți Masculin -49 Kg;
– Vasile Ionuț SÂRBU, la categoria Juniori Masculin -48 Kg;
– Denis-Paul MATEI, la categoria Seniori Masculin -63 Kg.

Cu o prezență remarcabilă, cu victorii obținute, dar fără șansa obținerii medaliilor pentru România, sunt următorii: Ana SĂNĂUȚANU, Andreea CORDUNEANU, Camelia DAVID, Andrei Alexandru ANDRUȘ, George HOBJILĂ, Robert Gabriel DÎRVARIU, Mario Alexandru TOFAN și Cristian Daniel SENCIUC.
Aceste rezultate au fost posibile și prin aportul adus de conducătorul de delegație, Nicoleta-Ana MATEI, de kinetoterapeutul Lucian IBĂNESCU și de tehnicienii Diana-Nicola MATEI, Andrei Alexandru ANDRUȘ, George HOBJILĂ, Marian COJOCARIU, Jan-Pavel MATEI și Denis-Paul MATEI. Toate aceste rezultate nu ar fi fost posibile fără sprijinul și implicarea partenerilor noștri principali, aceștia fiind părinții sportivilor.

Sportivii reprezentați din Dumbrăveni sunt Alexandra Andreea Agache (Campioană Balcanică), Gabriel Alin Aghițoaie (medalie de bronz), Paul Daniel Știrbu (medalie de bronz) și Alexandru Andrei Agache (medalie de bronz).

“Sunt foarte mulțumit de toți sportivii noștri participanți la a XX-a ediție a Campionatului Balcanic de Taekwondo WT, aceste rezultate reprezintă munca intensă la antrenamente și cantonamente a sportivilor și a staffului tehnic. Sunt bucuros că am avut selecționați în cadrul lotului național sportivi la ambele grupe de antrenament, Botoșani, respectiv Dumbrăveni. Sunt foarte încântat că proiectul nostru de dezvoltare a performanței sportive și în Dumbrăveni a prins deja o amploare foarte mare, găsind sportivi cu calități remarcabile. Doresc să le mulțumesc pe această cale tuturor persoanelor implicate în activitatea clubului, sportivi, părinți, tehnicieni, autorități locale, parteneri, sponsori și susținători. Ne pregătim să participăm la Cupa României cu cel mai numeros lot de sportivi de la înființarea clubului, competiție ce se va desfășura în perioada 12-14 octombrie la Sala Polivalentă din Botoșani.” a declarat președintele Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 Dan.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*