Luni 22 Iulie 2019, Actualizat acum 202 zile 12:00 am


 

Halal bărbat! A fost prins fără permis la volanul unei mașini și a făcut schimb de locuri cu nevasta

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce acționa pe DN 2E, din comuna Marginea, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă, conducătorul auto nu s-a conformat și a mărit viteza de deplasare, după care a oprit brusc, polițiștii putând observa faptul că, cei doi ocupanți încercau să facă schimb de locuri.

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat de 36 de ani, din comuna Frătăuții Vechi, iar pasageră, soția acestuia, o femeie de 31 de ani, din aceeași localitate, ce posedă permis de conducere.
like facebook, suceava, news, stiri
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Potrivit IPJ suceava, în cauză s-a întocmit dosar penal, bărbatul de 36 de ani fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar femeia de 31 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*