Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Au chefuit cu mult alcool de Sfânta Maria, apoi s-au urcat la volan. Polițiștii le-au venit de hac

Mai mulți șoferi s-au cinstit cu mult alcool de Sfânta Maria, apoi s-au urcat nestingheriți la volan, crezând că vor scăpa de controlul poliției. Nu le-a mers. Vigilenți, polițiștii i-au tras pe dreapta.

like facebook, suceava, news, stiriLa 08.09.2018, în jurul orei 18.30, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului C-lung Moldovenesc a oprit pentru control pe DJ 175 din comuna Fundu Moldovei, autoturismul condus de un localnic de 43 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La 08.09.2018, în jurul orei 22.40, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama a oprit pentru control pe DJ 176 din comuna Moldovița, autoturismul condus de un localnic de 31 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La 08.09.2018, ora 19.43, Secția 5 Poliție Rurală Dărmănești, a fost sesizată despre faptul că, pe DJ 208V, din comuna Pătrăuți, a avut loc o tamponare, iar conducătorul auto încearcă să șteargă urmele accidentului, plecând cu autoturismul de la fața locului.
În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că, în timp ce conducea autoturismul înmatriculat în străinătate pe raza comunei Pătrăuți, un localnic de 19 ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în gardul unui imobil, după care, a plecat de la fața locului.
Interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar autoturismul are polița RCA expirată din 04.07.2018.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

La 09.09.2018, ora 00.18, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, a oprit pentru control pe DN 17B, din comuna Dorna Arini, autoturismul condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Șaru Dornei.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La 09.09.2018, ora 02.20, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama, a oprit pentru control pe DJ 176, din comuna Moldoviţa, autoturismul condus de un localnic de 53 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*