Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Taximetrist tâlhărit de un client. Individul, arestat pentru 30 de zile

Un tânăr de 25 de ani, din comuna Pătrăuți, a fost arestat pentru 30 de zile după ce a tâlhărit un taximetrist de 47 de ani, din municipiul Suceava.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 04 septembrie 2018, în jurul orei 05.10, agresorul a fost transportat cu autoturismul taxi până pe raza localităţii Pătrăuţi, unde, prin întrebuinţarea de acte de violenţe şi ameninţări, l-a deposedat pe conducătorul auto de un telefon mobil şi o staţie de emisie recepţie, după care a fugit de la faţa locului.
like facebook, suceava, news, stiri
Cu ocazia audierilor, Abel Marinel L. a recunoscut comiterea faptei, bunurile sustrase, în valoare de circa 1.500 lei, fiind recuperate.

„În cauză s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a suspectului de 25 de ani, care a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, iar la 08.09.2018, acesta a fost prezentat instanţei de judecată, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. În baza mandatului, inculpatul a fost reîncarcerat în arestul I.P.J. Suceava”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*