Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Suceveanul care a scos două cărți cu titluri deocheate, luat la rost de familie. „M-a întrebat mama ce a fost în capul meu când am decis să pun titlul ăsta”

Suceveanul care a scos două cărți cu titluri deocheate a fost  luat la rost de familie. Andrei Ciobanu, prezentator, actor de stand-up comedy si autorul celebrelor carti: “Suge-o, Ramona” si “Suge-o, Andrei”, a stat de vorba cu Teo Trandafir si Bursucu.

Andrei Ciobanu a marturisit ca, desi s-a aflat in fruntea clasamentului celor mai cititi autori din Romania, nu a castigat foarte multi bani de pe urma celor doua carti scrise de el.

“Se traieste, dar nu bine. Am vandut destul de multe carti, dar nu poti trai din asta”, a declarat Andrei Ciobanu la Kanal D.

Pentru ca “Suge-o, Ramona” si “Suge-o, Andrei” au nu doar titluri deocheate, ci si continutul lor nu este pentru pudici, simpaticul actor originar din Suceava a fost luat la rost de familie. “M-a intrebat mama ce a fost in capul meu cand am decis sa pun titlul asta, bunicul mi-a batut obrazul si mi-a zis ca il fac de ras prin Suceava”, a povestit Andrei Ciobanu.

Sursa: Wowbiz.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*