Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Mama care și-a pus fetița să cerșească la o terasă din Câmpulung Moldovenesc, cercetată de polițiști

Mama care și-a pus fetița să cerșească bani la o terasă din Câmpulung Moldovenesc este cercetată de polițiști. Oamenii legii s-au autosesizat, după ce filmulețul cu fetița care spunea că cerșește că altfel o bat părinții săi, a fost publicat de SuceavaNews.ro.

Mama copilei, o tânără de 22 de ani, din satul Vînători-Neamț, a venit de câteva zile, în vizită, la rude în municipiul Câmpulung Moldovenesc, împreună cu concubinul și cei doi copii minori.

like facebook, suceava, news, stiriEa le-a spus polițiștilor că s-a apucat să cerșească pe raza municipiului, pentru a obține bani de mâncare, în timp ce avea cu ea cele doua fiice minore de 5 ani, respectiv 11 luni.

Fetița de cinci ani a fost filmată de un cititor SuceavaNews.ro, în timp ce cerșea singură bani de la clienții unei terase.

A fost anunțată și Direcția Generală de Asistență Socială Și Protecția Copilului-Neamț pentru a lua măsurile legale procedurale în cauză.

Potrivit polițiștilor, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „folosirea unui minor în scop de cerșetorie”.

Imagini revoltătoare! Fetiță obligată de părinți să cerșească pentru bani de țigări


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*