Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Mașină blocată de poliție după o urmărire de 5 km. Doi bărbați imobilizați de polițiști

La data de 1 septembrie, ora 22.50, în timp ce acționa pe DC 46, din comuna Horodnic de Sus, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție în funcțiune circa 5 km, reușindu-se blocarea vehiculului, moment în care, atât conducătorul cât și pasagerul din auto, au coborât și au fugit în direcții diferite, fiind imobilizați de polițiști.
like facebook, suceava, news, stiri
Conducătorul auto, identificat ca fiind un localnic de 44 ani, emana halenă alcoolică, însă, a refuzat să fie testat de polițiști cu aparatul etilotest, motiv pentru care, a fost transportat la spital, unde, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Întrucât nu a oprit la semnalele polițiștilor, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 725 lei, conform O.U.G. nr.195/2002 republicată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural, arată IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*