Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

3 branduri de telefoane nu atât de faimoase, dar care merită cumpărate!

Atunci cand vine vorba despre alegerea unui telefon mobil, majoritatea persoanelor se indreapta spre cele mai cunoscute branduri, care se afla pe primele pozitii in top, fie datorita publicitatii si mediatizarii excesive, fie pentru ca isi doresc sa aiba un dispozitiv care sa functioneze in parametrii excelenti.

Cu toate acestea, exista si alte branduri producatoare de telefoane mobile, care in timp s-au dezvoltat destul de mult si au imbunatatit anumite caracteristici, ceea ce le propulseaza printre cele mai bune gadgeturi in care merita sa investesti.

Descopera si tu care sunt cele 3 brand-uri ce ar putea sa concureze cu marcile de top!

  1. Huawei

Acest brand a ajuns si pe piata romeneasca de telefonie mobila in anul 2003 si din acel moment a incercat sa se faca remarcat prin diversitatea modelelor de telefoane care, cu fiecare lansare, se bucura de dotari care de care mai interesante si benefice pentru a atrage potentialii cumparatori. Dintre toate modelele lansate de Huawei, formula P10 standard sau Lite sau in alte variante a fost cea care s-a bucurat de cel mai mult succes in randurile celor pasionati de tehnologie si, mai ales, de fotografie, intrucat acesta este printre putinele astfel de dispozitive ce pune accentul pe o camera inteligenta, care sa faca imagini asemeni unui fotograf profesionist. Daca ti-a atras atentia acest aspect, dar si designul deosebit si iti doresti sa intri in posesia lui, atunci ar trebui sa verifici si oferta la carcasele P10 Lite Nova pentru a beneficia de noul tau dispozitiv la capacitate maxima, fara sa intampini anumite evenimente care ar afecta functionare, precum zgarieturi.

Huawei se face remarcat si prin cel mai recent lansanat model, P20 ce surprinde prin sistemul triple-camera ( 3 camere care insumeaza 40MP) , transformand un telefon intr-un dispozitiv similar unui aparat foto de inalta performanta. Cu toate acestea, concentrarea asupra acestei specificatii nemaiintalnite la alt competitor nu a facut ca producatorii Huawei sa piarda din videre designul unic, atragator si dotarea corespunzatoare cu un sistem software in formula updatata. Rezistenta la contactul cu apa sau praful, precum si cea la deterorari usoare sunt si ele specificatii de luat in considerarea daca iti doresti un nou telefon, iar modelul P20 le are. Cu toate acestea, o folie pentru modelul Huawei P20 Lite pe Itelmobile iti va fi utila in orice situatie si va mentine mai mult timp aspectul impecabil al dispozitivului tau.

  1. LG

Nu numai ca este unul dintre cei mai mari producatori si furnizori de electrice si electrocasnice de pe piata, dar s-a bucurat de succes si in ceea ce priveste dezvoltarea din sfera smartphone-urilor prin crearea unor modele inedite prin care sa se ridice in topul asteptarilor, concurand cu ceilalti competitori de pe primele locuri. Rezistenta, designul aparte, dar si specificatiile tehnice ce tin de partea de software sunt doar cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa optezi pentru acest brand, care propune si preturi de achizitie excelente.

  1. Asus

In principiu, Asus s-a facut remarcat ca fiind un producator de computere si laptopuri, insa nu de mult timp s-a specializat si in ceea ce inseamna producerea telefoanelor mobile. Probabil ca multi dintre oameni si-au manifestat reticenta in fata acestui lucru, insa Asus surprinde nu numai prin pretul excelent, cu mult mai mic decat ale celorlalte branduri de top, dar si prin designul unic. Noua gama denumita zenfon pare sa se bucure de succes in randul utilizatorilor si iubitorilor acestui brand, cucerindu-i inca de la prima utilizare. Smartphone-urile Asus promit sa se ridice asteptarilor si sa satisfaca cele mai pretentioase gusturi, urcand treptat pe treapa celor mai populare telefoane mobile.

Acestea sunt doar 3 dintre marcile de telefoane nu atat de mediatizate sau aduse in atentia oamenilor, insa se ridica la performantele brandu-urilor de top, uneori chiar depasindu-le. Care este preferatul tau?


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*