Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Cum face afaceri fiul secretarului Primăriei Suceava: a câştigat o licitaţie pentru amenajarea unei cafenele, apoi a făcut contestaţie. Are în zonă şi o altă afacere

Foto: Adevarul/ Danut Zuzeac

Andrei Ciutac, fiul secretarului de la Primăria municipiului Suceava, a câştigat licitaţia pentru cafeneaua de la zona de agrement Tătăraşi, însă tot el a fost cel care a contestat licitaţia. În tot acest timp, fiul secretarului şi-a amenajat o rulotă în apropiere de cafenea, de unde vinde sucuri şi cafele, plătind Primăriei suma de 1.860 de lei pentru trei luni, în loc de 3.700 de euro, cât trebuia să achite chirie lunară pentru cafenea, scrie Adevarul.

like facebook, suceava, news, stiriLa mijlocul lunii mai a acestui an, Primăria municipiului Suceava a scos la licitaţie încredinţarea gestiunii cafenelei de la Zona de Agrement Tătăraşi. Preţul de pornire a licitaţiei a fost de 792 de lei pe lună, însă câştigătorul a plusat până la 3.700 de euro/lună. Cel ce a ajuns să liciteze o sumă de 21 de ori mai mare decât preţul de pornire a fost Andrei Ciutac, fiul secretarului de la Primăria din Suceava, Ioan Ciutac.

Deşi a câştigat licitaţia, Ciutac junior a contestat-o, deoarece pasul de licitaţie trebuia să fie cuprins între 0,45 şi 0,9 lei/mp/lună, iar pasul de licitaţie a fost de 1 leu/mp/lună. Astfel, licitaţia cu privire la cafeneaua de la Zona de Agrement Tătăraşi a fost anulată, urmând ca în primăvara anului viitor să fie reluată. Sucevenii s-au obişnuit cu ideea că vara aceasta nu vor avea de unde să cumpere o cafea sau un suc atunci când merg la zona de agrement menţionată mai sus, însă situaţia s-a schimbat zilele trecute, când în parc şi-a făcut apariţia o rulotă ambulantă, de unde se pot achiziţiona sandvişuri, sucuri sau cafele. Această rulotă îi aparţine tocmai lui Andrei Ciutac, cel ce trebuia să administreze cafeneaua de la zona de agrement.

Citeste mai mult: adev.ro/pe4dhn

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*