Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Consilierii locali social-democrați vor câte două locuri de parcare pentru fiecare apartament. „Proiectul nu este oportun”

Consilierii locali social-democrați au inițiat un proiect de hotărâre privind crearea a câte două locuri de parcare pentru fiecare apartament. Ei vor să condiţioneze ridicarea de blocuri de locuinţe de amenajarea a minimum două locuri de parcare pentru fiecare garsonieră sau apartament.

Totodată, ei vor să impună, la locurile de parcare respective, şi un supliment de 20% destinat celor veniţi în vizitată la ocupanţii unităţilor de locuit.

like facebook, suceava, news, stiri„Proiectul de hotărâre privind amenajarea a minimum două locuri de parcare la fiecare locuinţă nou-construită nu este oportun, deoarece mu poate fi aplicat la nivel local, date fiind că cererea de apartamente noi în municipiul Suceava este mare, iar terenurile rămase disponibile au suprafeţe mici, ceea ce ar conduce la imposibilitatea dezvoltării oraşului şi a satisfacerii acestei cerinţe”, susțin cei de la Serviciul de Urbanism din cadrul Primăriei Suceava.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*