Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Alarmant! Tot mai mulți suceveni își pun capăt zilelor. O femeie s-a aruncat în fața unui tren

În ultimele două săptămâni, pe raza judeţului Suceava a fost înregistrat un val de sinucideri. Nu mai puţin de şase persoane şi-au pus capăt zilelor alegând fie să se arunce în faţa trenului, fie să-şi pună ştreangul de gât. O femeie de 32 de ani, din localitatea Valea Putnei, s-a aruncat în faţa trenului Galaţi – Cluj Napoca. Aceasta era bolnavă şi intrase în depresie, scrie Adevarul.

like facebook, suceava, news, stiriEa a lăsat un bilet prin care şi-a cerut iertare pentru gestul extrem, explicând că nu mai poate trăi aşa. O femeie de 60 de ani, din municipiul Suceava, care locuia fără forme legale în comuna Ciprian Porumbescu, s-a spânzurat într-o anexă din gospodăria sa.

În urma cercetărilor făcute de poliţişti s-a stabilit că într-un şopron a fost găsită victima, care la nivelul gâtului avea un şanţ de spânzurare. Din discuţiile purtate cu concubinul ei, a rezultat faptul că acesta a plecat de acasă, luându-şi la revedere de la femeie, după care a sunat-o de mai multe ori, fără a primi nici un răspuns. Bărbatuil s-a întors acasă şi a găsit-o spânzurată cu o sfoară, de o scară din lemn, în şopronul din gospodărie. El a tăiat sfoara şi a aşezat-o pe podeaua anexei, solicitând sprijinul SMURD.

Citeste mai mult: adev.ro/pe0fvo


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*