Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Balastieră din Suceava, scoasă la licitație. Cui aparține și ce preț are!

O balastieră din județul Suceava a fost scosă la scoasă la licitație publică, după ce firma care o deținea a intrat în faliment. Este vorba de balastiera societății comerciale Cento- Gimmy Impex SRL, care se întinde pe o suprafață de șase hectare și care deține și o stație de sortare a balastului.

like facebook, suceava, news, stiriBalastiera, care este racordată la rețeaua de electricitate și la rețeaua de apă, se află în satul Slobozia Sucevei și este evaluată la 213.000 de lei fără TVA

Balastiera este compusa din:
– terenul intravilan, in suprafata de 30.000 mp din care cu categoria de folosinta curti constructii 574 mp si arabil 29.426 mp, inscris in cartea funciara 30255/Granicesti, cu nr. cad. 2758 pe care este amplasat corp C1 casa cu regim inaltime p+m, cu suprafata construita de 185 mp;
– teren extravilan cu categoria de folosinta arabil cu suprafata 30.000 mp, inscris in cartea funciara 30256/granicesti, cu nr. cad. 2759 – balastiera.

Pe terenul extravilan sunt amplasate:

  • Platforme pentru cantar pod bascula metalic, relocabil,electric cu capacitate de 60T.
  • Podul bascula dispune de cabina de monitorizare in stare avansata de degradare. Din componentele pe care ar trebui sa le aiba in componenta cantarul pod bascula electric, cu capacitate de 60T, pe teren se afla doar platfomele metalice (structura metalica a cantarului).
  • Statie de sortare agregate de balastiera, fixa (4 sorturi). Statia de sortare include siloz de incarcare agregate cu banda transportoare la ciurul vibrator; ciurul vibrator pe 4 soturi si patru benzi transportoare la silozurile de sorturi.

Terenul cu suprafata de 60.000 mp, intravilan si extravilan, este limitat pe toate laturile de terenurile proprietatea comunei Granicesti si pe o latura de raul Suceava.
Utilitati ale amplasamentului: retea energie electrica ce include 28 stalpi si retea distributie energie electrica, retea alimentare apa a statie de sortare pentru spalare sorturi si a corpului de cladire.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*