Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Emoționant! Gestul făcut de o femeie pentru polițistul Ciprian Șfichi

O femeie din Focșani a făcut un gest emoționant pentru polițistul Ciprian Șfichi, rănit cu o sabie în timpul unei percheziții la Rădăuți.

Aceasta i-a scris liderului de sindicat SNPR Decus, Bogdan Bănică, cerând un cont pentru a-i dona bani polițistului, dar fără ca acesta să știe de la cine sunt.

like facebook, suceava, news, stiri„O doamnă. Pe care nu o cunosc, nu am văzut-o niciodată, eu sau Ciprian. La cererea dânsei, îi voi păstra anonimatul, spunându-vă doar că este din Focșani. Doamnă care, fără să fi comunicat vreodată, mi-a trimis următorul mesaj: “Bună ziua! Vă rog mult, îmi puteți da un numar de cont în care să pot să virez niște bani pt Ciprian Sfichi? Nu sunt prea mulți, însă cred că îi prind bine Mulțumesc frumos!”. Am vrut să-i pun în legătură, să discute personal despre gestul caritabil, însă m-a rugat să nu o fac. Că nu dorește ca Ciprian să știe de la cine sunt banii și că, pentru dânsa contează doar mulțumirea sufletească ce o are când, din puținul său, dăruiește și altora. După care mi-a trimis următorul mesaj, ce m-a impresionat până la lacrimi: “Să nu credeți că ne dau banii afară din casă, însă am vândut apartamentul în care am locuit și cu ajutorul lui Dumnezeu, încercăm să ne mutăm în căsuța pe care am făcut-o cu muuulte sacrificii. Așa că din banii aceia, pot să dau ceva și pt alții. Fiindcă știu că Dumnezeu așa ne învață, să fim buni.  O zi frumoasă să aveți. Aștept să mi-l comunicați. Încă o dată, mulțumesc!”.”, a scris pe pagina sa de socializare Bogdan Bănică.

Poliţist din Suceava, în comă, după ce a fost atacat cu sabia în timpul unor percheziţii


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*