Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Mesaje sfâșietoare după moartea lui Berti Irimescu. „Lași în urma doar durere, tristețe și multe inimi frânte”

Moartea tânărului de 20 de ani, Berti Irimescu, a îndoliat sute de persoane, care se rugau pentru salvarea sa și sperau că va ieși cu bine din spital. Nu a fost să fie așa, iar tânărul care a ajuns în comă la spital după un accident de motocicletă a murit.

Joi, el va fi condus pe ultimul drum.

Iată câteva dintre mesajele transmise de cei dragi:

Dani Dănilă: Dumnezeu a hotărât sa îl cheme acasa pe fratele nostru Berti Irimescu. Ai plecat prea devreme! Vei rămâne mereu in inimile noastre! Dumnezeu sa mângâie familia!  Aceasta este mângâierea mea în necazul meu: că făgăduinţa Ta îmi dă iarăşi viaţă. Psalmul 119:50

Robu Sorin: ai plecat prieten drag… lași în urma doar durere, tristețe și multe inimi frânte. Ai fost BERTI pe care nu îl înlocuiește nimeni. Acel ajutor necondiționat, acel suflet bun, acel chip zâmbitor, acel prieten bun care cu drag așteptam să mă întâlnesc sa mai povestim pana ne înghețau picioarele apoi spuneam “ne auzim mâine mai povestim”. O sa ramai mereu în inimile noastre, o amintire plăcută și un exemplu de urmat. Te-ai dus într-un loc mult mai bun fără necazuri și fără dureri unde cred ca ne vom revedea curând!

Julay Iuli: Prietenie, curaj, nadejde, incredere, dar cel mai important, iubirea pentru Dumnezeu, toate iti erau caracteristice, varucule drag. Nu lasai pe nimeni la greu, mereu sareai in ajutorul celui in nevoie fara sa stai pe ganduri. Nici acum nu imi vine sa cred ca ne-ai lasat. Ai plecat mult prea devreme si ne vei lipsi enorm, iar asta o spun cu lacrimi in ochi pentru ca stiu ca nimeni nu te va putea inlocui vreodata, Bertica… Dar ai plecat intr-o lume mult mai buna, o lume lipsita de rautate, lipsita de desfrau, lipsita de minciuna. Ai plecat dintre noi, dar in gandurile si in inimile noastre vei ramane mereu viu, Irimescu Emanuel Berti.

Veronica Rebenciuc: Dumnezeu să te ierte copil bun și să-ți întărească familia!! te-ai chinuit atât de mult după care ne-ai lăsat și ai plecat ! Ne vei lipsi mult.

Elena Gorban: Îmi pare rău era prea tânăr sa moara condoleanțe familiei Dumnezeu să-l aibă în pasă și să-l odihnească în pace.

Tânărul de 20 de ani, care a ajuns în comă la spital, în urma unui accident de motocicletă la Volovăț, în luna iulie, a murit la spital, luni, 20 august.

Emanuel Irimescu, Berti cum îi spuneau prietenii, s-a stins din viață după ce a stat în comă câteva săptămâni. Prietenii și rudele s-au mobilizat și i-au donat sânge, dar în ciuda eforturilor medicilor, tânărul a murit.

like facebook, suceava, news, stiri„Un tânăr de 20 ani, localnic, în timp ce conducea motocicleta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, intrând în șanțul de pe partea stângă a drumului, după care a intrat în coliziune cu timpanul unui podeț.  Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului. Din cauza leziunilor suferite, acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă””, spuneau polițiștii la momentul accidentului.

Tragedie! Tânărul aflat în comă, după un accident de motocicletă, a murit


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*