Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Prognoza meteo! Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o estimare a evoluției temperaturilor și precipitațiilor în perioada 20 august- 2 septembrie.

Potrivit ANM, în prima săptămână de prognoză valorile termice diurne nu vor avea variații importante, iar media lor se va situa în jurul valorii de 31 de grade. În primele două zile ale celei de a doua săptămâni vremea se va răcori, astfel că în data de 28 august media maximelor termice va fi de doar 25…26 de grade.

like facebook, suceava, news, stiriUlterior, până la sfârșitul intervalului, temperaturile nu se vor mai modifica semnificativ, iar media lor va atinge cel mult 27 de grade. Evoluția minimelor termice va fi asemănătoare, media lor va fi de 17…18 grade în prima jumătate a intervalului, în zilele de 27 și de 28 august va scădea cu aproximativ 3…4 grade, apoi nu se va mai modifica semnificativ și va fi de 13…14 grade.

Instabilitatea atmosferică va fi în general redusă. Excepție vor face zilele de 26 și de 27 august când probabilitatea ca aversele să fie importante cantitativ și pe arii extinse va fi mare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*