Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Două mașini s-au ciocnit, apoi una a fost proiectată într-un gard. Șoferul vinovat, beat criță, a părăsit locul accidentului

Două mașini s-au ciocnit, apoi una a fost proiectată într-un gard, din cauza unui șofer care a urcat beat criță la volan.

like facebook, suceava, news, stiriAccidentul a avut loc duminică după-amiază. În timp ce conducea autoturismul pe DC „Boruseni” de pe raza comunei Stroiești, un localnic de 27 de ani, ajungând la intersecția cu DJ 209D, nu a acordat prioritate autoturismului condus în mod regulamentar de un bărbat de 24 de ani din comuna Stroieşti, intrând în coliziune cu acesta şi proiectându-l în gardul unui imobil din zonă, după care a părăsit locul producerii accidentului.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 24 de ani care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto vinovat de producerea evenimentului rutier s-a prezentat ulterior la locul producerii accidentului.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 24 de ani şi de 1,05 g/l alcool pur în aer expirat în cazul celuilalt conducător auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural, spun polițiștii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*