Miercuri 24 Aprilie 2019, Actualizat acum 113 zile 12:00 am


 

Taxe de parcare la Spitalul Județean Suceava! Cât vor scoate bolnavii din buzunar pentru a-și lăsa mașinile la spital

Pacienții, rudele acestora, dar și angajații Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava vor trebui să scoată bani din buzunar pentru a ocupa unul din cele aproximativ 350 de locuri de parcare amenajate la unitatea spitalicească.

Personalul din spital va plăti 100 lei pe lună. În schimb, cei care vor să parcheze pentru o oră la spital vor plăti 5 lei. Dacă depășesc o oră vor plăti câte un leu în plus pentru fiecare oră. În cazul pierderii tichetului, conducătorul auto în cauză va fi sancţionat cu 200 de lei. Prețurile urmează a fi aprobate în ședința de Consiliu Județean.

like facebook, suceava, news, stiriTotodată, la spital urmează a fi pus un sistem de control cu bariere, terminal de intrare, terminal de ieşire şi terminal automat de plată pe bază de tichete cu coduri de bare sau de cartele de proximitate.

Astfel, de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 în incinta Spitalului vechi şi de pe strada Scurtă, în cea a Spitalului nou, se va monta un sistem de control cu bariere, terminal de intrare, terminal de ieşire şi terminal automat de plată pe bază de tichete cu coduri de bare sau de cartele de proximitate, care va gestiona accesul angajaţilor şi vizitatorilor în cele două perimetre.

 

loading...

Loading...

1 Comentariu

  1. Paul says:

    Foarte bine. Era necesar

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*