Marti 02 Iunie 2020, Actualizat acum 153 zile 12:00 am

 

18 șoferi lăsați fără permise în urma unor filtre în trafic

În perioada 10.08.-12.08.2018, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat şi desfăşurat acţiuni tematice pe raza județului, pe linia prevenirii și combaterii conducerii autovehiculelor pe drumurile publice de persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice, ocazie cu care au fost testaţi cu aparatul etilotest 488 de conducători auto.

like facebook, suceava, news, stiriPoliţiştii au constatat 16 infracţiuni şi au aplicat 159 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 69.575 lei. De asemenea, au fost reţinute 18 permise de conducere, din care 5 pentru alcool și 13 pentru alte cauze şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Un bărbat de 26 de ani din comuna Stroiești, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*