Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Dezvăluire șocantă a unui tânăr fotograf din Suceava, despre una dintre cele mai cunoscute mănăstiri din Bucovina: Nu mai este o mănăstire acolo, a devenit o bancă de făcut bani

Un tânăr fotograf din Suceava face declarații șocante la adresa conducerii uneia dintre cele mai importante mănăstiri din Bucovina. Daniel Tiron susține că actuala conducere a Mănăstirii Voroneț are un comportament care nu face cinste bisericii.
„Am fost astăzi la Mănăstirea Voronet pentru o ședință foto de promovare cu această frumoasă fetiță si talentată si am fost dați afară de maica stareta. Foarte urât s-a comportat cu noi. Am revenit la catedrala din Gura Humorului si am fost primiti cu bratele deschise. Am rămas șocat ce comportament au la Mănăstire”, a povestit Daniel.
like facebook, suceava, news, stiri
Tânărul fotograf susține că a mers la Mănăstirea Voroneț, a plătit 15 lei la intrare pentru a putea face fotografii și video, dar s-a izbit de un comportament neașteptat.
Un comportament de groază. Am vb am plătit la intrare si maica stareta s-a comportat ca un mostru. Copilul a pus o fată ca mi-a rupt inima. Se uitau oamenii șocați ce comportament are”, susține Daniel, care a adăugat că maica stareță i-ar fi spus că nu o interesează tradiția.
Tiron ar fi încercat să o înduplece pe maica stareță să accepte fotografierea fetiței în mănăstire, în condițiile în care aceasta cântă muzică religioasă și vrea să o promoveze în Spania.

„Si ca nu o interesează acest copil frumos si talentat, care are un album cu muzica bisericească. Nu le-am cerut nimic decat sa facem ședința foto afară. […] Mănăstirea Voronet nu mai este o mănăstire acolo a devenit o bancă de facut bani.”, susține Daniel.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. n-am_vb says:

    Acest „tânăr fotograf” este,de fapt, un mare bou și mai este pe deasupra și nesimțit! Ce anume,de unde anume,știe acest papagal că o mănăstire,una de talia celei de la Voroneț, este totuna cu o locantă în care se fac foto-filmări de promovare comercială,pentru reclame,alte alea, mercantile?
    Rezultă din context dar și din subtext că marele artist a crezut că face acolo promotion și anume free,mai ramânea să le confere roluri secundare și măicuțelor,nu, bambilici? Or fi cerut taxe legale,cele pe care le plătim cu toții pentru astfel de operațiuni? Poate că ordinea interioară este consacrată in reguli specifice,care nu se împacă cu astfel de activități? Dumneata de ce să fi fost scutit?
    Dar ,peste toate,sunt scandalizat și scârbit de limba pe care o folosește in scris acest specimen „indignat”… Iata:
    <>
    Mie mi-a trebuit ceva timp ca să înțeleg cum vine aia „…copilul a pus (!!!) o fată ca mi-a rupt inima…” ! La fel,nu știu cum adică „…am vb am plătit la intrare si maica stareta s-a comportat ca un mostru…”
    Iata cine este „inamicul” (maica stareță G.P…) domnului Tiron (am citat dintr-un alt ziar,foarte serios,bine cotat…)
    „…Absolventă a Facultăţii de Teologie a Universităţii „Al. I. Cuza” de la Iaşi – specializarea Teologie Ortodoxă-Litere şi a Facultăţii de Istorie şi Geografie – specializarea Istorie-Filosofie a Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, doctor în Teologie al Universităţii „Ovidius” din Constanţa…”
    O relatare onestă ar fi trebuit să includă un punct de vedere al manastirii,mie imi miroase a altceva,domnul cu pricina,fost chelner in Tenerife,diasporean eșuat și fortograf de ocazie, mi se pare mult mai puțin credibil decât maica stareță G.P….

    Răspunde
  2. n-am_vb says:

    Cu scuze,iata si citatul din opera marelui artist fotograf:
    „Un comportament de groază. Am vb am plătit la intrare si maica stareta s-a comportat ca un mostru. Copilul a pus o fată ca mi-a rupt inima. Se uitau oamenii șocați ce comportament are”, susține Daniel, care a adăugat că maica stareță i-ar fi spus că nu o interesează tradiția.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*