Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Infractorul ucrainean din fruntea mafiei alcoolului „preferă“ Suceava: nu vrea să fie extrădat de frică să nu fie asasinat

La sfârşitul anului trecut, poliţiştii din Suceava l-au arestat pe Mykhailo Labutin, un infractor periculos aflat pe lista „Most Wanted“ a Interpolului, care era căutat în toată lumea în baza unui mandat de arestare emis în decembrie 2014. Până în prezent ucraineanul nu a fost extrădat. El susţine că va fi asasinat dacă va fi extrădat în ţara natală.

like facebook, suceava, news, stiriMykhailo Labutin, unul dintre cei mai căutaţi infractori de pe teritoriul Ucrainei, a fost arestat de poliţiştii români în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile din ţara vecină. Labutin a stat în Arestul IPJ Suceava timp de şase luni de zile, după care a fost eliberat sub control judiciar, fără a avea dreptul de a părăsi localitatea, unde îşi are domiciliul în judeţul Suceava. Cu ajutorul avocaţilor, ucraineanul a profitat de birocraţia din ţara noastră şi a reuşit să evite până în prezent extrădarea în Ucraina. Mykhailo Labutin a precizat în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Suceava că nu doreşte să fie extrădat în ţara natală deoarece îi este frică că ar putea fi omorât, deoarece în trecut a fost victima unei tentative de asasinat.

Citeste mai mult: adev.ro/pcokbu


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*