Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Șofer scandalagiu, încătușat de polițiștii suceveni

Un șofer scandalagiu a fost încătușat de polițiștii suceveni, în noaptea de duminică spre luni, după un incident în trafic. Totul s-a petrecut la Bosanci, când în jurul orei 23.45, polițiștii au fost sesizați prin 112 de un localnic despre faptul că un șofer beat a produs un accident rutier, apoi a început un scandal.

Localnicul se afla cu un moped în parcarea unui magazin din localitate, iar de pe drumul județean 208 A a venit Ioan C., de 31 de ani, din Bosanci, la volanul unei autoutilitare.

like facebook, suceava, news, stiriAcesta a lovit intenționat mopedul Honda, care era parcat și a căzut jos. Șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest rezultand o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

El a fost dus la Spitalul Județean Suceava, în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei. La unitatea spitalicească, șoferul recalcitrant, i-a înjurat și amenințat pe toți cei din jur, motiv pentru care oamenii legii l-au încătușat, apoi i-au întocmit dosar penal.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*