Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Un adolescent de 15 ani a luat mașina mamei și a ieșit cu ea la plimbare. Ce a făcut când a dat nas în nas cu poliția

Un adolescent de 15 ani, din comuna Gălănești, a luat mașina mamei, fără știrea acesteia, și a ieșit la plimbare pe drumurile publice. Marți seară, în timp ce efectua activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe DJ 178F, pe raza comunei Gălănești, o patrulă din cadrul Secţiei Poliţie Rurală 4 Gălăneşti a observat un autoturism care intenționa să vireze de pe un drum comunal pe DJ 178F, însă, la vederea autospecialei de poliție, conducătorul auto a manevrat autoturismul înspre înapoi, după care l-a abandonat.
like facebook, suceava, news, stiri
În urma cercetărilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui minor de 15 ani, din comuna Gălănești, care nu deține permis de conducere şi care a sustras autoturismul din posesia mamei sale, fără ştirea acesteia, conducându-l pe drumurile publice de pe raza comunei Gălănești.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt în scop de folosință” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere””, spun polițiștii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un adolescent de 15 ani a luat mașina mamei și a ieșit cu ea la plimbare. Ce a făcut când a dat nas în nas cu poliția | Moldova24

Lăsați un comentariu

*