Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Inconștiență! Tineri beți, prinși de polițiști la volan

Au consumat alcool, apoi au urcat nestingheriți la volan. Este vorba despre doi tineri, care au fost trași pe dreapta de polițiști și puși să sufle în etilotest. Rezultatul le-a adus pe loc câte un dosar penal.

La data de  23.07.2018, ora 00.17, o patrulă din cadrul Secţiei Poliţie Rurală 12 Preuteşti a oprit pentru control pe DJ 208, pe raza comunei Hârtop, autoturismul condus de un localnic de 23 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aer expirat, după care, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
like facebook, suceava, news, stiriÎn cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.

La data de  23.07.2018, ora 01.00, o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Suceava, a oprit pentru control, pe strada Ana Ipătescu din municipiul Suceava, autoturismul condus de un localnic de 24 ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aer expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Inconștiență! Tineri beți, prinși de polițiști la volan | Moldova24

Lăsați un comentariu

*