Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Circulație oprită pe podul provizoriu de la Milișăuți. Construcția, afectată de ape

Circulația a fost oprită pe podul provizoriu de la Milișăuți după ce construcția a fost afectată de ape. Un tub s-a deplasat făcând impozibilă circulația.

Autoritățile iau măsuri pentru repararea acestuia, iar cel mai probabil în cursul zilei de luni se va putea circula.

Noi am luat măsuri încă de azi noapte, am închis circulația pe podul respectiv, care, repet, este un pod provizoriu, pentru localnici, ca să nu ocolească atunci când vor să ajungă la câmp. Noi ne așteptam, de asta am și luat măsuri. A venit viitura, a ajuns la nivelul încât a afectat un tub, dar în cursul zilei de astăzi va fi remediat”, ne-a declarat prefectul Mirela Adomnicăi.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a emis ordinul pentru începerea a lucrărilor la podul de la Milișăuți, cu data de luni, 23 iulie 2018, cu o durată de execuție de 21 săptămâni.

Autorizația de construcție însemnând “executarea lucrărilor de intervenție în primă urgență pentru refacerea podului de pe DN 2 H km 4+776, peste râul Suceava, la Milișăuți” a fost atribuită firmei care a câștigat licitația, SC Geiger Transilvania SRL din Sibiu, cu care s-a încheiat contractul. Nu s-au depus contestații în urma licitației.
like facebook, suceava, news, stiri
În urma ploilor abundente și a creșterii nivelului apelor râului Suceava, unul dintre pilonii podului de la Milisauti a fost afectat, în carosabil au apărut fisuri, astfel că traficul pe DN2H a fost întrerupt, circulația fiind dirijata pe rute alternative.

Pentru podul de la Milișăuți, de pe DN 2H, imediat după producerea avariei, a fost întocmită documentația de constatare a acesteia și înaintată către DRDP Iași, care a realizat demersurile pentru execuția lucrărilor în regim de urgență.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Circulație oprită pe podul provizoriu de la Milișăuți. Construcția, afectată de ape | Moldova24

Lăsați un comentariu

*