Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Inundațiile au distrus mai multe drumuri județene. Unde vor mergi cei mai mulți bani pentru reparații

Un număr de 30 de obiective afectate de inundațiile de la sfârșitul lunii iunie vor fi refăcute. Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că CJ a primit 5,4 milioane de lei pentru intervenții la drumuri.

„Cele mai mari valori sunt pe drumurile județene de la Broșteni Dârmoxa, Paltin, apoi la Slatina, la Doroteia, unde s-au afectat patru drumuri, poduri, podețe și s-a intervenit, iar acum urmează să se facă investiții pentru a fi aduse înapoi la capacitatea de transport pe drumurile respective”, a spus Flutur, în cadrul unei conferințe de presă.

like facebook, suceava, news, stiriPotrivit acestuia, în județul Suceava, până la jumătatea acestui an, s-au turnat covoare asfaltice pe 14 tronsoane de drumuri județene, zonele care au beneficiat de aceste lucrări la drumuri fiind: Zvoriștea, Volovăț, Adâncata, Fântânele, Moldovița, Pătrăuți, Soloneț, Cajvana, Dolhești, Fundu Moldovei, etc.

Totodată, șeful județului susține că în partea a doua a anului vor fi modernizate și alte drumuri județene din localități precum Breaza, Poiana Negrii, dar și altele.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Inundațiile au distrus mai multe drumuri județene. Unde vor mergi cei mai mulți bani pentru reparații | Moldova24

Lăsați un comentariu

*