Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Președintele CJ, Gheorghe Flutur, a inspectat stadiul lucrărilor de reparații la drumurile din județ. Ce șosele urmează a fi modernizate

Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat stadiul mai multor lucrări de întreținere și reparații la drumurile județene.

Potrivit acestuia, sunt în execuție lucrări la Pătrăuți, drumul judeţean care duce la Biserica Înălțarea Sfintei Cruci, monument UNESCO, care vor fi finalizate în această săptămână, se lucrează la drumul Dorna Candrenilor – Poiana Negrii și au început lucrările la Mănăstirea Humorului – Poiana Micului.

like facebook, suceava, news, stiriTotodată, urmează a începe lucrările pe un tronson foarte greu, la Breaza – Moldova Sulița.

Amintesc și faptul că sunt deja finalizate lucrări de întreținere și reparații pe mai multe drumuri județene, cum ar fi cele de la Volovăț, Voitinel, Fântânele, la Dolhești, Valea Bourei, apoi la Todirești, drumurile Soloneț-Cajvana, precum și Adâncata-Hănțești, iar la Horodniceni, drumul Mihăiești-Rotopănești. Așa cum am mai spus, în unele zone am fost obligați să începem mai târziu lucrările, ca urmare a condițiilor meteo. Am făcut un plan, ne ținem de el, astfel încât să aduceam toate drumurile județene la o stare normală, și asta cu toate că resursele pe care le avem sunt limitate. Mai multe drumuri județene urmează să intre în lucrări ample de modernizare și reabilitare. Așteptăm desemnarea câștigătorilor pentru proiectele pentru care am obținut finanțare prin PNDL și să începem lucrările pe alte 8 drumuri județene. Și, foarte important, vom reabilita și moderniza drumul judeţean Frasin – Stulpicani – Ostra – Broșteni, pentru care Consiliul Judeţean Suceava a contractat un credit”, a precizat Flutur.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Daniel says:

    Ca si in mandatul anterior Domnul Flutur baga bani doar in zona din care provine , neglijand total celelalte obiective din judet , in care a facut promisiuni majore.
    Sa vedem cine o sa l mai aleaga.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*