Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Decizie finală! Un bărbat din Dumbrăveni va sta 13 ani după gratii pentru că a luat viața unui om

palatul de justitie, stiri, suceava, judecatorie, curtea de apelUn bărbat din Dumbrăveni a fost condamnat definitiv la 13 ani de închisoare de Curtea de Apel Suceava după ce a omorât un om.

Mihai Nastasiu, recidivist, și-a lovit cu atâta sete victima încât aceasta nu a avut nicio șansă.

Potrivit procurorilor, Florin Fodor, de 53 de ani, era prieten cu D. C., un bărbat care locuiește temporat într-un garaj din municipiul Suceava. Cei doi consumau destul de des băuturi alcoolice atât în diverse localuri şi baruri din oraş cât şi la garajul respectiv.  O altă persoană care frecventa acel garaj şi care socializa cu cei doi prieteni de pahar era inculpatul Nastasiu Mihai.

În cursul zilei de 09 noiembrie 2017, victima  s-a întâlnit cu D.C.M. şi au consumat băuturi alcoolice. În jurul orelor 22:45, cei doi s-au deplasat la garaj cu intenţia de a mai consuma băuturi alcoolice.

La scurt timp, la garaj a ajuns și inculpatul Nastasiu Mihai care a socializat cu victima şi cu martorul D.C.M.. Cei trei au consumat băuturi alcoolice (bere).

La un moment dat între inculpat şi victimă s-a iscat o altercaţie verbală ce a degenerat rapid în îmbrânceli reciproce. Au ieşit în afara garajului, unde victima a fost proiectată la sol, moment în care inculpatul a iniţiat un atac furibund asupra sa, lovind-o cu pumnii şi picioarele la nivelul corpului, în special în zona feţei. În apărarea victimei a intervenit martorul D.C.M. care a fost şi el agresat de inculpat, fiind înlăturat, tras de păr şi împins într-o parte.

În cele din urmă inculpatul Nastasiu Mihai a încetat să o mai lovească pe victimă, a târât-o în interiorul garajului, aşezând-o la sol, culcată pe o parte. La scurt timp după acestea, inculpatul Nastasiu Mihai a plecat de la faţa locului, iar D.C.M. a apelat SNUAU 112, solicitând intervenția medicilor. La scurt timp victima a decedat.

Potrivit concluziilor raportului medico-legal de necropsie moartea victimei a fost violentă, s-a datorat unui traumatism cerebral cu hematom subdural emisferic stâng instalat prin ruptura arterei cerebrale stângi şi contuziei cerebrale, asfixiei mecanice prin aspirarea sângelui în căile respiratorii inferioare ca urmare a fracturii de piramidă nazală. Leziunile au putut fi produse prin loviri active, repetate cu mijloace contondente urmate de cădere”, arată procurorii.

Va sta 13 ani la închisoare pentru că a luat viața unui om. Victima a suferit chinuri de nedescris


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*