Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO! Încep alunecările de teren! Primar: O râpă a luat-o la vale cu tot cu salcâmi, nu am mai văzut așa ceva

Foto: Dan Gavril

Din cauza ploilor abundente din ultimele zile au început deja alunecările de teren. La Ostra, spre exemplu, în trei locuri sunt astfel de probleme. Primarul comunei, Ioan Oros, ne-a declarat că în localitatea au fost inundate mai multe subsoluri de locuințe, curți, drumuri, podețe, iar acum au început și alunecările de teren.

Toate drumurile neasfaltate sunt praf. Nu am dormit deloc noaptea trecută. Suntem în alertă. Avem alunecări de teren în trei locuri, la Ostra, avem o râpă pe care au fost plantați salcâmi în urmă cu câțiva ani și a luat-o la vale cu totul, cu tot cu salcâmi. Nu am mai văzut așa ceva”, ne-a precizat primarul.

Șeful comunei susține că nu s-a ajuns încă la un pericol atât de mare încât să fie nevoie de evacuarea oamenilor din locuințe.

Meteorologii au prelungit codul portocaliu de ploi pentru județul Suceava. Alerta este valabilă până sâmbătă la ora 23.00.

like facebook, suceava, news, stiriLocal în Moldova, precum și în zona Carpaților Orientali și Meridionali temporar va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă de 50 l/mp și izolat 60…70 l/mp.

Manifestări ale instabilității atmosferice vor fi și în celelalte regiuni, dar pe arii mai restrânse și pentru intervale mai scurte de timp.

Râurile Brăteasa și Băișescu…!!!30-06-2018©Costan Senior

Publiée par Comuna Ostra, Suceava, Romania sur Vendredi 29 juin 2018

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*