Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Tinerii care au intrat cu mașina, cu peste 200 km/h, în podul unei case, transmiteau live pe Facebook. Mesajul dur al unui polițist

Tânărul de 21 de ani, care a fost rănit după ce a intrat cu mașina, cu peste 200 km/h, în podul unei case, transmitea live pe Facebook în timp ce gonea. Alin Daniel Ursu are 21 de ani şi în noaptea de joi spre vineri a provocat un accident grav. Maşina a rupt două garduri, a urcat pe rampa construită deasupra unui beci şi a „zburat” în podul unei case. În timp ce el gonea cu mașina, amicul său din dreapta transmitea live pe Facebook.

Daniel a ajuns în comă la spital. Prietenul său, Adrian Burțilă, nu a fost rănit grav.

Liderul SNPR Decus Suceava, polițistul Bogdan Bănică, a transmis un mesaj dur pentru acesta.

like facebook, suceava, news, stiri Alături de el, în maşină se afla un alt tânăr, cel care filma. Măi băiatule, dacă o să îți dea Dumnezeu zile, să le duci. Dacă nu, eu nu te voi plânge, clar! Pentru că, mai devreme sau mai târziu, cretinule, în inconștiența și teribilismul tău adolescentin, mi-ai fi omorât mama, tatăl, sora, copilul sau colegul…nevinovați… Și, ipotetic vorbind, șoarece flaușat ce ești, nu te-aș putea ierta vreodată pentru asta”, este mesajul dur transmis de Bogdan Bănică.

FOTO Accident spectaculos! Un tânăr a ajuns cu mașina în podul unei case


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. gogo says:

    se vede dupa el ca nu-i pasa de nimeni si nimic!!!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*