Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Casa unei cântărețe, din Șcheia, spartă de hoți. „M-a amenințat că mă pune în cadă și toarnă acid pe mine”

Casa unei cântărețe de muzică populară, din comuna Șcheia, a fost spartă de hoți. Interpreta Nicoleta Cojocaru a anunțat pe pagina sa de Facebook că la data de 13 iunie i-a fost spartă casa și i s-au furat mai multe bunuri, printre care și mașina, dar și bijuterii de mii de euro.

Mi s-au furat mai multe lucruri printre care Autovehicolul Nissan Qashqai de culoare gri metalizat cu nr de inregistrare SV.46.SAR (la care asigurarea era expirată) toată aparatura de sonorizare : boxe, bass, mixer Dynacord, stative, cabluri, stabilizator curent, 2 microfoane profesionale, aur şi bani”, susține artista.

like facebook, suceava, news, stiriEa a precizat că principalul suspect este chiar soțul său cu care se află în proces de divorț.

„Am filmare, am martori și mesaje de la fostul meu soţ ( inca actualul in acte ) Sarafim Radu cu care sunt în procesul de divorț de anul trecut. A sunat la doamna învățătoare să se asigure de la ce oră este serbarea la şcoală, știind că in acea perioadă nu este nimeni acasă. Am avut ordin de protecţie in perioada procesului de divorț  deoarece sotul meu de mai mult timp mă ameninţa că mă omoară, că el îmi ia viaţa, că voi muri mai rău ca Mădălina Manole, mă pune in cadă și toarnă acid pe mine apoi îl pune intr-o sticlă si-l aruncă, mi-a pus cuţitul la gât, m-a împins pe scări de la etaj, mi-a dat cu bărdiţa-toporul peste spate, m-a bătut de nenumărate ori trăntindu-mă de pereţi şi adresându-mi cuvinte foarte urâte !!! Asta s-a întâmplat în viaţa mea din anul 2013 şi până acum !! Nu mi-a plăcut să fac public viața personală și problemele prin care am trecut atâția ani… însă acest incident m-a determinat să fac acest lucru , pentru cei care mă vorbesc fără să cunoască care este de fapt adevarul. Daca mă vedeți zîmbind, viața mea nu a fost așa frumoasă”, a povestit cântăreața.

Aceasta este dispusă să prelungească ordinul de protecție. De asemenea, a făcut plângere la poliție, fiind întocmit un dosar penal pentru furt.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*