Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Un șofer beat a intrat cu mașina într-un autobuz, apoi a ricoșat într-un gard

Un accident rutier a avut loc, miercuri după-amiază, într-o curbă pe DN17, în comuna Pojorâta. Din cauza vitezei, un bărbat de 45 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune laterală cu autobuzul cu remorcă, condus de un bărbat de 38 de ani din municipiul Suceava, după care, cu gardul unui imobil din zonă.

like facebook, suceava, news, stiriDin accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 45 de ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului autobuzului i de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto de 45 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural”, se arată într-un comunicat al Poliției.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un șofer beat a intrat cu mașina într-un autobuz, apoi a ricoșat într-un gard | Moldova24

Lăsați un comentariu

*