Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Un rădăuțean a ajuns cu mopedul în șanț din cauza băuturii

Marți seară, în timp ce conducea mopedul pe raza satului Măneuti din comuna Frătăuții  Vechi, un bărbat de 50 de ani, din municipiul Rădăuți, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra directiei de mers  si a părăsit partea carosabilă, intrând într-un  sănț.

Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului mopedului, care a fost transportat  la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, politistii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar mopedul nu este înregistrat.Din cauza leziunilor suferite, victima nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, însă, la spital, is-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din   culpă”,   „conducerea   unui   vehicul   fără   permis   de   conducere”,   „conducerea   unui   vehiculneînmatriculat” şi „conducerea unui vehicul sub influen a alcoolului sau a altor substante”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*