Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO Accident la Milișăuți! O mașină a ajuns pe un câmp

Foto: Facebook/ Atentie Politia

Un accident rutier  a avut loc, luni după-amiază, la Milișăuți. Un autoturism VW Sharan, din Botoșani, (BT 08 GCM) a ajuns pe un câmp după ce s-a răsturnat.

like facebook, suceava, news, stiriȘoferul autoturismului a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, într-o curbă, și autoturismul a părăsit partea carosabilă.

Acest individ aproape ca era sa intre in mine fortand linia continuă intro curba din Milisauti…gonea ca nebunul si cand urcam in curba a facut balans din reflexul de a trage de volan”, susține un șofer.

Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DN 2H, pe raza oraşului Milișăuți, pe fondul neadaptării vitezei, un bărbat de 54 de ani, din județul Botoșani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat pe un teren agricol din zonă.

Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural..


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO Accident! Un VW Sharan s-a răsturnat pe un câmp | BotosaniNews.ro

Lăsați un comentariu

*