Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

FOTO Inedit! Un sucevean și-a tatuat pe spate un sfânt. Ce l-a determinat să facă asta

Un tânăr din Suceava, controversat cântăreț de reggaeton, și-a tatuat pe spate o pictură care s-ar putea regăsi cu ușurință pe peretele unei biserici. Este vorba despre cântărețul Bodo, care s-a lăsat pe mâna unui tatuator profesionist și spatele său a devenit o adevărată operă de artă.

Bodo a ales să poarte pentru restul vieții sale, pe spate, arhanghelul Mihail, care îl învinge pe diavol. El a ales această imagine cu motiv religios pentru a-l proteja, dar și din dragoste față de fratele său, Mihai.

like facebook, suceava, news, stiriTatuajul său a făcut furori la Transilvania Tattoo Expo, ediţia a zecea, desfăşurată în weekend la Sibiu, care a reunit unii dintre cei mai mari tatuatori din lume, având ca temă „Ink & Iron”.

Cel care i-a realizat tatuajul suceveanului este  Costi Azoiţei, preşedintele Asociaţiei de Tattoo şi Piersing din România.

„A fost o lucrare destul de complexă, pentru că am vrut să îmbin două teme diferite: arhanghelul să-l fac în tehnică picturală color, ceea ce se regăsește cu greu în ziua de astăzi în tatuaj, și să mă folosesc la background de un realism black and grey, iar aceste două tematici să dea și bine, este un lucru bun. Tatuajul a fost și greu de realizat datorită și distanței dintre noi, plus joburile noastre, eu tatuator profesionist cu un program destul de încărcat, cu programări până în octombrie -noiembrie, iar el un administrator de sală de gym, plus cântăreț”, ne-a precizat Costi Azoiței.

Bodo și-a tatuat pe piele toată familia: părinții, bunicii, iar acum fratele.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*