Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Un om al străzii va avea mâncare și un pat gratuit pentru următorii doi ani…la închisoare. Ce a făcut

Un bărbat de 33 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, care își ducea traiul pe străzile din municipiul Suceava, își va petrece următorii ani la închisoare.

La data de  02 iunie 2018, ora 20.20, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe str. Universităţii, din municipiul Suceava, un echipaj de poliție l-a identificat pe un bărbat de 33 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, persoană fără adăpost, pe numele căruia, la 30.05.2018, Judecătoria Rădăuți, a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 2 ani și 2 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.
like facebook, suceava, news, stiri
Bărbatul, care figura urmărit național prin dispoziția I.G.P.R. din 31.05.2018, a fost reținut și încarcerat în Penitenciarul Botoșani.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. gigi says:

    Zilnic zeci de oameni ai străzii stau în coma alcoolică în față lăDIȚĂ și zac nestingheriți, Consuma băuturile alcoolice dubioase din barul din gang apoi stau pe rondurile de piatra din fata și fac cele mai oribile fapte. Se urinează în public, se împerechează cu o boschetara care a apărut pe acolo, se bat, scuipa., înjură, dorm oe jos și nimeni nu le zice nimic. Sunt copiii care merg la școală, femei puse zilnic în situații penibile și jignitoare din cauza acestor boschetari, Nu trece un gardian public, un polițist sau jandarm stau în voie sub privirile neputincioase ale cetățenilor! Îl invit pe primarul Lungu și toți care nu fac numic în orașul acesta sa prevină o fapta groaznica ce poate sa aibă loc în orice moment! Numai acele vară-mea din gang sunt vinovate ca le da băutură din banii versuri prin cartier! Rușine edilii Sucevei!!!!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un om al străzii va avea mâncare și un pat gratuit pentru următorii doi ani…la închisoare. Ce a făcut | Moldova24

Lăsați un comentariu

*