Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Un adolescent a intrat cu motocicleta într-un copil de 12 ani. Victima a fost dusă la spital

Un adolescent de 16 ani a intrat cu motocicleta într-un copil de 12 ani. Accidentul a avut loc pe 1 iunie. Îîn timp ce conducea motocicleta într-o curbă pe DC 9A, din comuna Preutești, un localnic de 16 ani a surprins și accidentat pe un minor de 12 ani din aceeași localitate, care se afla pe limita din dreapta a carosabilului având în vedere direcția de deplasare a motocicletei, după care a mutat vehiculul de la fața locului, până în curtea unui imobil din zonă.

Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
like facebook, suceava, news, stiri
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „modificarea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural”, arată IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*