Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

VIDEO Cântecul de jale compus în semn de protest faţă de cea mai mare aberaţie cu fonduri UE din România: „Bucovină, plai cu flori, nu vrem groapă de gunoi“

Trei tineri au compus o melodie adaptată după piesa „Bucovină, plai cu flori”, prin care îşi arată nemulţumirea faţă de groapa de gunoi din Pasul Mestecăniş, scrie Adevarul.

Cei trei tineri au compus o melodie prin care atrag atenţia cu privire la amplasamentul gropii de gunoi din Pasul Mestecăniş. Printre versurile melodiei se găsesc următoarele rânduri: „Cântă unii bată-i vina, că vor groapă-n Bucovina”, „Cântă unii, cântă şi-alţii şi-or cânta de după gratii”, „Bucovină, plai cu flori, nu vrem groapă de gunoi”.

like facebook, suceava, news, stiriGroapa de gunoi de la Pojorâta a fost terminate, iar reprezentanţii Consiliului Judeţean Suceava urmează să facă recepţia finală la groapa de gunoi din Pasul Mestecăniş, una dintre cele mai mari aberaţii construite cu bani europeni în ţara noastră, după ce staţia de epurare a fost finalizată. După recepţie, va mai fi nevoie de un operator şi groapa va deveni funcţională. Constructorii au finalizat staţia de epurare a gropii de gunoi, astfel că lucrările au fost terminate. În groapa de gunoi au fost investite 27 de milioane de lei.

Citeste mai mult: adev.ro/p9n28y


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. VIDEO Cântecul de jale compus în semn de protest faţă de cea mai mare aberaţie cu fonduri UE din România: „Bucovină, plai cu flori, nu vrem groapă de gunoi“ | Moldova24

Lăsați un comentariu

*